Wat is Sugar Dating? Hoe werkt het? En hoe begin je een suikerrelatie?

Wat is een Sugar Dating?

Sugar dating is het fenomeen waarbij iets oudere succesvolle en ambitieuze mannen of vrouwen met weinig tijd een relatie aangaan met jonge dames of heren. In ruil voor hun gezelschap worden zij verwend met etentjes, cadeaus, geld en andere leuke dingen.

Bij sugar dating (een suikerrelatie) gaat het om een relatie op voorwaarden. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de verwachtingen van de relatie. Bij het eerste contact bespreken de sugar daddies (suikerooms) en sugar mommas (suikertantes) duidelijk met hun sugar babies (suikernichtjes of suikerneefjes) wat er van elkaar verwacht wordt.

De gemaakte afspraken zijn geheel tussen jullie, dus wees duidelijk over wat je wil en wat je van elkaar wenst. Op deze manier kan sugar daten iets voor de langere termijn worden. Het is zelfs mogelijk voor een suikeroom of suikertante om meerdere sugar babies aan te houden. Een suiker relatie neemt daarom meestal niet de vorm aan van een vaste relatie, al is deze mogelijkheid niet uitgesloten. Het belangrijkste aspect van sugar dating is respect voor elkaar en plezier zonder drama.

De voordelen van sugar dating:

Een relatie op jouw voorwaarden

Vrijblijvend daten, zonder verplichtingen

Brengt het onbereikbare binnen bereik

Ontspanning zonder ingewikkeld gedoe

Schrijf je in en ontdek de wereld van sugar dating

Hoe begin je een suiker relatie?

De eerste stap tot het vinden van een suiker relatie is door je aan te melden voor Suiker Arrangement. Creëer een profiel en geef aan of wat je bent en waar je naar op zoek bent. Aanvullende tips voor het invullen van je profiel kan je op deze pagina lezen. Ga vervolgens op zoek naar jouw ideale suiker date en leg contact.

Ben jij klaar voor het ideale arrangement? Meld je dan vandaag nog aan!

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!