Wat is een Sugar Momma? Wat betekent het? En hoe vind je er een?

Wat is een Sugar Momma?

Een sugar momma (Suikertante), ook bekend als cougar, is een wat oudere zelfbewuste vrouw met succes op socio-economisch vlak. Zij is op zoek naar een jongere man om mee te daten en is daarvoor bereid financiële steun te geven. De precieze voorwaarden van de relatie zijn geheel aan jullie. Een sugar momma heeft per definitie geen zorgen om geld. Ze heeft de financiën om een jongere man te ondersteunen. Of het nu gaat om een luxe etentje of een gezellige avond uit. Zij wil gezelligheid, gekkigheid en jeugdigheid, zonder drama. Ze is niet op zoek naar een verfijnde man van haar eigen leeftijd, maar is op zoek naar vertier en ontspanning zonder ingewikkeldheid.

Wat betekent het om een Sugar Mommy te zijn?

Als sugar mommy (suikertante) ben jij gefocust op je carrière. De tijd van de vrouw als moeder of huisvrouw is voorgoed verleden tijd. Als echte cougar kan je voorzien in allerlei voordelen voor jonge mannen en je weet precies wat je wil. Je maakt de keuze voor een mooie jonge man. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een vrouw die tijd doorbrengt met een jongere man zich jonger voelt en langer ‘jong’ blijft dan een vrouw die haar tijd doorbrengt met een oudere man.

Een toy boy kan jou weer even een echte ‘femme fatale’ laten zijn.

Sla nu jouw toy boy aan de haak!

Een sugar mama vinden

Voor jonge mannen is het steeds interessanter geworden om op zoek te gaan naar een wat rijpere en zelfverzekerde vrouw met een gunstige economische positie. Maar let er in je zoektocht naar deze vrouw op dat je haar niet enkel ziet als een portemonnee. Ze is een date, een vriendin, een financiële hulp en zoveel meer….Ze neemt een unieke rol in jouw leven in. Een rol die weinig relaties kunnen evenaren. Ben jij op zoek naar een volwassen en zelfverzekerde vrouw en een waardevolle relatie die je mogelijkheden biedt? Schrijf je dan nu in en ga op zoek naar die perfecte sugar mamma voor jou!

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!