1. Inschrijven: Nadat je bent ingeschreven krijg je van ons automatisch een activeringsmail. Als jouw account is geactiveerd kun je je profiel verder aanmaken en wijzigen. Doe het meteen dan kun je aan de slag op Suikerarrangement.nl en zullen anderen je profiel sneller bekijken.
 2. Profielfoto:  Profielen met foto worden 10x vaker bekeken, dus plaats een, min of meer herkenbare, foto van jezelf op je profiel. Grootte: maximaal 10MB!
 3. Profieltekst: Beschrijf duidelijk en uitgebreid wie je bent en wat je verwacht van een Suikerarrangement. Kijk zo nodig even bij anderen wat ze schrijven en doe er je voordeel mee. En onthoud dat one-liners het meestal niet zo goed doen in een profiel.
 4. Wees actief: Ga actief aan de slag en leg contacten. Daarmee kun je mogelijk ook snel je Suikeroom, Suikertante, Suikernichtje of Suikerneefje ontmoeten en je Suikerarrangement afsluiten.
 5. Lidmaatschap: Wil je direct contacten leggen en alle profielen bekijken, neem dan een lidmaatschap. Dan kun je berichten lezen en sturen en chatten. Je kunt per 24 uur maximaal 40 berichten sturen.
 6. Materiële vergoeding:

Voor Suikernichtjes en Suikerneefjes:

Voor jouw prettige gezelschap wil je graag van je Suikeroom of Suikertante iets terug. Waaraan kun je dan denken?

 1. (Mee)betalen van je studiekosten
 2. (Mee)betalen van je huur of andere woonlasten
 3. Vraag je Suikeroom of Suikertante mee uit shoppen
 4. Misschien wil hij of zij een trip of vakantie betalen
 5. Je wilt graag mee op een (zaken)trip met je Suikeroom of Suikertante
 6. Vind je mooie juwelen leuk? Vraag erom!
 7. Misschien heeft je portemonnee altijd honger en moet ie gevoed worden

Voor Suikerooms en Suikertantes:

Je hebt voor het gezelschap met je Suikernichtje of Suikerneefje graag iets over. Je kunt dan duidelijk aangeven wat je budget is en waar een Suikernichtje of Suikerneefje op kan rekenen. Wees eerlijk en open en geef ook duidelijk aan wat je voor jouw sponsoring terug verwacht.

Waarschuwing:

 1. Stuur nooit zomaar geld of andere waardevolle zaken, om wat voor reden dan ook, naar mensen die je (nog) niet kent. Er zijn teveel voorbeelden van personen op het internet die daar misbruik van maken en vervolgens nooit op komen dagen of zelfs helemaal niet bestaan. Anderen vragen om geld en dan hoor je verder niks meer van ze.
 2. Helaas zijn er ook mensen die het concept Suikerdaten niet hebben begrepen en menen deze site te moeten gebruiken voor andere, soms alleen seksuele doeleinden, dan waarvoor het bestemd is. Wij raden jou aan daar niet op in te gaan tenzij jij daar, als volwassen persoon, geen moeite mee hebt. Mocht het wel komen van seks, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van wat veilige seks is en dat je weet waar je naar toe kunt met al je vragen. Voor meer informatie kijk je op de website van Sense.
 3. Wij wijzen iedere vorm van geweld of seks zonder jouw toestemming uitdrukkelijk af. Mocht jou zoiets overkomen dan raden wij je aan om meteen aangifte te doen bij de politie. Of bel: MELD MISDAAD ANONIEM op telefoonnummer 0800-7000
Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!