Het is algemeen bekend dat succesvolle mannen en vrouwen het prettig vinden om met jongere relaties een leuk contact te hebben en daarvoor willen betalen in welke vorm dan ook. Eveneens vinden veel jonge mensen het leuk om met charmante oudere heren of dames, waarvan ze het een en ander kunnen leren, iets te ondernemen. Dat daar een vergoeding tegenover staat spreekt bijna vanzelf. Als het voor beide partijen iets oplevert is dat dan zo gek?

Een arrangement of overeenkomst maakt een Suikeroom of Suikertante met zijn of haar Suikernichtje of Suikerneefje. Dat is geen geschreven contract, maar een voor beide partijen duidelijke afspraak over wat er van elkaar wordt verwacht en welke materiële vergoedingen daar tegenover staan. Die afspraken zijn gebaseerd op volledig respect en eerlijkheid tegenover elkaar. Wij moedigen beide partijen aan om vooral eerlijk en oprecht te zijn over bedoelingen en verwachtingen en dat ook duidelijk aan elkaar kenbaar te maken.

Het leven is om te leven. Dat leven kan vanaf nu voor jullie nog een stuk aangenamer worden zonder dat je meteen hoeft te denken aan een vaste relatie. Geen van beide partijen hebben misschien ook niet de ambitie om een vaste relatie aan te gaan en er ook geen tijd voor. Het ideale arrangement, ook voor jou!

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!