Algemeen
    1. Stuur nooit zomaar geld of andere waardevolle zaken, om wat voor reden dan ook, naar mensen die je (nog) niet kent. Er zijn teveel voorbeelden van personen op het internet die daar misbruik van maken en vervolgens nooit op komen dagen of zelfs helemaal niet bestaan. Anderen vragen geld en dan hoor je verder niks meer van ze.
    2. Helaas zijn er ook mensen die het concept Suikerdaten niet hebben begrepen en menen deze site te moeten gebruiken voor andere, soms alleen pure seksuele, doeleinden dan waarvoor het bestemd is. Wij raden jou aan daar niet op in te gaan tenzij jij daar, als volwassen persoon, geen moeite mee hebt. Mocht het wel komen van seks, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van wat veilige seks is en dat je weet waar je naar toe kunt met al je vragen. Voor meer informatie kijk je op de website van Sense.
    3. Wij wijzen iedere vorm van geweld of seks zonder jouw toestemming uitdrukkelijk af. Mocht jou zoiets overkomen dan raden wij je aan om meteen aangifte te doen bij de politie. Of bel: MELD MISDAAD ANONIEM op telefoonnummer 0800-7000
Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!