Algemeen
  1. Je potentiële Suikeroom of Suikertante heeft het druk en is niet altijd op deze site in de weer. Ga actief op zoek naar personen hier die in jouw ogen het ideale Suikerarrangement met je zou kunnen aangaan en stuur ze dan een bericht om het eerste contact te leggen en mogelijk al snel een afspraak te maken.
  2. Plaats in ieder geval één ( min of meer herkenbare) foto! Profielen zonder foto worden zelden of nooit bekeken! Wanneer je foto(‘s) in jouw profiel plaatst denk er dan aan dat jouw Suikeroom of Suikertante een goed eerste beeld van je wil krijgen. Dus foto’s van je gezicht en ook van top tot teen. De foto’s mogen best sexy zijn maar nooit ordinair, dat geeft een verkeerd signaal af en daar zit niemand op te wachten. Gebruik een goede digitale camera.
  3. Iedereen vindt het prettig als je er goed en verzorgd uitziet. Neem extra de tijd om zo aantrekkelijk mogelijk voor de dag te komen. Chique en sexy gaan daarbij hand in hand. Misschien vraag je jouw Suikeroom of Suikertante naar zijn of haar smaak en kun je voorstellen om samen eens te gaan shoppen.
  4. Het gaat de Suikeroom of Suikertante vooral om prettig gezelschap. Dus er wordt van je verwacht dat je altijd vriendelijk en aardig gezelschap bent. Dus voordat je afspreekt zorg er ook voor dat je goed in je vel zit en relaxed bent.
  5. Mensen vinden het vaak erg leuk om over hun eigen successen en interesses te praten. Wees geduldig en luister goed naar de kennis en ervaring van jouw Suikeroom of Suikertante en doe er je voordeel mee. Je bent nooit te oud om te leren en jouw date zou jou wat kunnen leren. Natuurlijk is een goed gesprek altijd 2-weg verkeer en het is voor jou ook prettig om over jouw eigen interesses te praten. Dat vind jouw date ook leuk om te horen en neem daar dus ook de gelegenheid voor. Op die manier hou je de conversatie levendig en kan het alleen maar prettiger zijn voor beide partijen.
  6. Wees altijd open en eerlijk in jouw gesprekken met je date en verwacht dat ook van de ander. Je valt snel door de mand als je liegt. Jouw date heeft daar ervaring mee en zal je snel betrappen. Ook wat betreft de materiële afspraken die je met elkaar maakt is het belangrijk dat je gewoon duidelijk aangeeft wat jouw behoeftes zijn. Het is moeilijk om te raden wat iemand graag zou willen en dus is het makkelijker om er gewoon voor uit te komen. Je mag best assertief zijn maar nooit brutaal of onredelijk. Enige terughoudendheid en dat je niet meteen het achterste van je tong laat zien, begrijpt iedereen.
  7. Op een eerste afspraak is het uiterst ongepast wanneer er direct van jou wordt verwacht om over te intieme zaken te spreken. Vraag je dan meteen af of deze persoon wel de juiste intenties heeft. Mogelijk meldt je dit aan onze helpdesk. Wij staan voor kwaliteit en willen dat graag zo houden. Dit geldt zowel voor de Suikerooms en Suikertantes als voor de Suikernichtjes en Suikerneefjes.
  8. Een Suikerarrangement is heel aantrekkelijk voor beide partijen maar zal meestal niet voor eeuwig duren. Wees je daarvan bewust en zorg goed voor jezelf. Maak jezelf niet afhankelijk van jouw nieuwe materiële status en richt jouw leven zo in dat je ook zonder extraatjes verder kunt. Mogelijk spaar je voor later.
  9. Stel jezelf doelen zoals: “Waar wil ik over 5 jaar in dit leven zijn en wat heb ik dan bereikt”. Bijvoorbeeld wil je jouw studie hebben afgerond en daarna volledig op eigen benen kunnen staan. Een Suikerarrangement kan je helpen om dit doel te bereiken en een financiële steun in de rug is daarbij natuurlijk altijd meegenomen. Een Suikerarrangement is een levensstijl. Het zou goed zijn als je je daar van tevoren van bewust bent en er eerst goed over nadenkt en jezelf afvraagt of jij er echt geschikt voor bent.
Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!