Over ons

Over ons

Suikerarrangement?

Veel jonge mannen en vrouwen dromen ervan: een leuke rijke man of vrouw vinden om nooit meer te hoeven werken. En andersom zijn rijke mannen en vrouwen vaak op zoek naar het gezelschap van een jonge vrouw of man. In ruil voor dit gezelschap verwennen deze ‘Suikerooms’ (Sugardaddy) en ‘Suikertantes’ (Sugarmommy) hun ‘Suikernichtjes’ en ‘Suikerneefjes’ (Sugarbaby) graag met geld, cadeaus of leuke reisjes. Dit wordt ook wel ‘Sugar Dating’ genoemd. Klinkt als een win-win situatie, dus waarom ook niet?

Waan je in de suikerwereld! schrijf je nu in op de website en begin met sugardating!

Wat is sugar dating?

Sugardating is een vorm van daten waarbij mannen en vrouwen elkaar leren kennen via een datingsite. Wanneer twee profielen goed bij elkaar passen, gaan ze een ‘suikerarrangement’ aan. Dit is een arrangement waarbij een rijke man of vrouw, de ‘Suikeroom’ of ‘Suikertante’, betaalt voor dates met een jonge vrouw of man die graag verwend wil worden, het ‘Suikernichtje’ of ‘Suikerneefje’. Wat beide partijen precies doen tijdens het sugardaten is geheel aan hen. Net als bij een ‘normale’ relatie kunnen ze stoppen met Sugardating op het moment dat één van hen, of beiden dat willen.

Hoe werkt sugar dating?

Schrijf je gratis in op de website als Suikeroom, Suikertante, Suikerneefje of Suikernichtje. Nadat je een persoonlijk profiel hebt aangemaakt met tenminste één foto, kan je reis door de suikerwereld beginnen. Je kunt door de profielen bladeren om te zien of er een profiel is dat bij je past. Een leuk profiel gevonden? Neem contact op met je potentiële Suikeroom, Suikertante, Suikernichtje of Suikerneefje en start met sugar dating! Omdat Suikerooms en –tantes meer te besteden hebben betalen zij meer als ze contact willen leggen dan de Suikernichtjes en –neefjes.
 

De voordelen van sugar dating:

sugar dating is veilig en betrouwbaar;

daten zonder verplichtingen;

alle profielen worden vooraf gekeurd op echtheid;

sugar dating heeft voordelen voor beide partijen;

wat het Suikerarrangement inhoudt, bepalen de Suikerooms, Suikertantes, Suikernichtjes en Suikerneefjes helemaal zelf.

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!