Kortgeleden heb ik mij op Suikerarrangement ingeschreven. Ik heb toen meteen mijn profiel ingevuld met meerdere foto’s. Die had mijn beste vriendin pas van mij gemaakt in een lollige bui aan het strand.

Meteen kreeg ik al aardig wat berichten maar ik heb even gewacht om die te beantwoorden. Eerst maar even gekeken wat voor suikerooms dat waren. Sommigen hadden helemaal geen foto of helemaal geen tekst op hun profiel staan. Daar reageer ik dus niet op.

Gelukkig waren er ook een paar die ik best leuk vond. Oudere mannen met een aantrekkelijke  foto en een leuke tekst. Dus op die berichtjes heb ik gereageerd. Ik hou het bij berichten want je kan ook chatten maar daar ben ik niet zo van. Bovendien ga ik op de site wanneer ik dat wil en dan ben je op de chat ook niet bereikbaar.

Eén van die suikerooms reageerde heel aardig op mijn berichten en ik heb met hem afgesproken voor een kennismaking. Hij zei: “Eerst maar eens praten en dan zien we wel of we verder gaan”. Dus we spraken af om bij mij in de buurt iets te gaan eten. Zo gezegd zo gedaan en ik was best wel een beetje gespannen, want het is toch een soort blind date en je weet dus niet wat je te wachten staat.

Die man is best wel veel ouder dan ik; hij 54 en ik 25, maar daar zit ik niet mee. Dat is nou eenmaal het concept van sugardating en ik val best wel op oudere mannen die er goed uitzien.

Nou hij zag er heel goed uit in z’n strakke pak. Ik had mij ook opgedoft. Haar, make-up, nagels en een sexy, strak, niet te kort jurkje met bijbehorende pumps. Ik vond dat ik er goed uitzag al zeg ik het zelf. Hij zei ook meteen bij mijn binnenkomst dat hij dat zo heel mooi vondt. Het eerste complimentje was binnen en dat vindt iedereen toch leuk om te horen? Daar ging hij trouwens ook mee door het ene complimentje na het andere, niet teveel want dan zou het slijmerig zijn. Dat deed hij dus gedoseerd en echt op de juiste momenten.

We hebben lekker gegeten met een wijntje erbij en over van alles en nog wat gesproken. Hij was heel erg geïnteresseerd om meer van mij te weten te komen. Natuurlijk vertel ik niet alles over mijn privéleven. Dat houd ik toch liever een beetje voor mezelf. Het gaat hier ook niet om een relatie maar om ontmoetingen op een “zakelijke” basis. Toch was het gesprek heel geanimeerd en reuze gezellig, we hebben ook veel gelachen. Ik merkte dat er een klik was en dat leek wederzijds.

Hij stelde voor om elkaar weer te zien en zei dat hij zo’n een of twee keer per maand met mij wilde afspreken. Dat zijn we dus zo met elkaar overeengekomen. Ik heb echt zin in de volgende keer, zo leuk!

Hij heeft mij de vergoeding gegeven die we vooraf met elkaar hadden afgesproken en mij naar mijn auto begeleidt als een echte gentleman.

Onderweg naar huis kwam de glimlach niet meer van mijn gezicht.

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!