Dit is haar korte verhaal.

“Jullie vroegen mij om mijn ervaringen met Suikerarrangement en het daten met Suikerooms. Ik wil eerst zeggen dat ik niet op zoek was naar meerdere ooms maar liever date met één en daar dan een vrijblijvende band mee wilde bouwen.  Met vrijblijvend bedoel ik dat ik niet op zoek ben naar een relatie. Ik vind het wel leuk om te daten met een oudere man. Waarom ouder? Omdat ik toch wel vind dat zo’n man met zijn levenservaring veel meer te vertellen heeft dan een jonge man. Die zijn vaak alleen maar met zichzelf bezig en hebben geen oog voor een ander. Dat is mijn mening dan hè.

Het concept van suikerdaten kwam ik tegen op internet en ik dacht meteen: Dat is iets voor mij. Als beginnend verpleegkundige, ik heb net mijn opleiding afgerond, heb ik natuurlijk een baan, maar onderaan beginnen op de loonschaal is geen vetpot. Ik woon in de stad en daar is het leven duur. Huur is tegenwoordig bijna niet te betallen en dan moet je ook nog eten en drinken. Voor wat leuke kleding en uitgaan blijft er echt helemaal niets meer over aan het einde van de maand. Dus zou een leuke suikeroom mij misschien wel uit de brand kunnen helpen voor wat extra geld.

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij jullie www.suikerarrangement.nl. Dat is een Nederlandstalige site en gericht op de Nederlandse en Belgische markt. Dat vind ik handiger want ik ben niet op zoek naar een suikeroom uit Verweggistan.

Daarna heb ik mijn profiel aangemaakt met een leuke gezellige tekst en wat foto’s. Voor de foto’s heb ik wat extra werk gedaan. Ik heb best wel een mooi slank figuurtje en een mooi koppie met lang haar, vind ik zelf . Dus even wat verschillende kleren aangedaan. Een strak, kort jurkje, een strakke spijkerbroek met een beetje bloot topje. Ik vond het allemaal heel sexy. Voor de paspiegel een paar foto’s gemaakt met mijn mobiel en die op de site gezet.

Daarna ben ik actief op zoek gegaan naar potentiele suikerooms op de site. Ik zocht vooral in de leeftijdscategorie 40-50 jaar. Die vind ik gewoon aantrekkelijker. Daar stuurde ik dan gewoon een leuk berichtje naartoe, je moet er tenslotte wel wat voor doen wil je resultaat hebben en mijn portemonnee werd steeds leger. Al snel kwamen er reacties ook van mannen die niet in mijn categorie vielen maar daar reageer ik niet op. Eén suikeroom viel mij op en deze had ook een leuk profiel met uitgebreide tekst en een mooie foto, heel aantrekkelijk vond ik hem.

Al snel zaten we op een lijn wat onze bedoelingen betreft en maakten wij een afspraak om elkaar te leren kennen. Lekker gegeten in een restaurant en het klikte meteen. Hij zag er heel goed uit in zijn mooie maatkostuum en ik had natuurlijk ook mijn best gedaan. Daar kreeg ik van hem een paar leuke complimentjes voor. Hij bleek en internationaal salesmanager te zijn voor professionele keukenapparatuur. Daarvoor moet hij veel naar het buitenland en wil daarom geen tijd investeren in een vaste relatie. Die had hij wel gehad maar dat was om die reden stukgelopen. We hadden een heel leuk gesprek, hij was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn leven, en ik moet zeggen dat ik hem erg interessant vond en daar kreeg ik best warme gevoelens van, als je begrijpt wat ik bedoel.

De avond liep ten einde en we hadden afgesproken om allebei nog even na te denken over het vervolg. Hij stuurde mij na ons afscheid nog een paar whatsapp’jes en bedankte mij daarin voor een hele leuke avond. Dat idee had ik zelf ook en ik was al zeker van een volgende ontmoeting.

Nu nam hij het voortouw en wilde een paar weken later weer een afspraak maken voor een dagje uit. Ik stelde voor om te gaan shoppen. Daar hou ik ontzettend van en hij vond dat geen probleem. Ik mocht van hem een leuk bedrag besteden op voorwaarde dat er iets bij zou zitten wat hij sexy vindt. Een super strak kort jurkje werd het, zo een waarin je alleen maar naar een club gaat. Niet voor overdag of op je werk haha. Wederom gingen we daarna wat eten. Al snel werd het gesprek wat intiemer en ik had daar geen problemen mee. Hij vertelde mij over zijn fantasieën en ik deed net of het mij niet zoveel deed. Warm tussen mijn benen dat wel. Enfin ik had al gezegd dat ik het niet erg zou vinden als ik met hem in bed zou belanden en dat gebeurde ook. Hij had een kamer gereserveerd in het hotel waar we aten. Ja natuurlijk!!

We hebben daarna no regelmatig afgesproken en het werd niet altijd zo heet als toen maar er was en is nog steeds een hele goede klik.

Al met al ben ik heel blij met mijn zoektocht naar een suikeroom. Het is echt de moeite waard en mijn rekeningsaldo is niet meer zo klein. Dat is mooi meegenomen”.

 

Note: Deze tekst is door suikerarrangement geredigeerd.

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!