Kun je een korte introductie geven van jezelf?

“Ik ben Katarina, 23 jaar oud en ik studeer voor schoonheidsspecialiste. Ik ben altijd gek geweest op mannen. Vooral meer volwassen mannen. Oudere mannen vind ik meestal erg interessant en daarom ook veel aantrekkelijker”.

Wat vind je van het initiatief suikerarrangement.nl om suikerooms en tantes met suikernichtjes en -neefjes met elkaar in contact te brengen?

“Als mensen behoefte hebben aan gezelschap en daarvoor willen betalen, vind ik dat een win-win situatie. Ik kan het geld goed gebruiken voor mijn studie. Mijn suikerooms kunnen en willen mij ook graag adviseren met mijn loopbaan. Bovendien vind ik het leuk om met verschillende mannen op pad te gaan. Dinertje, bios, theater, terrasje, dagje uit, stedentrip enz".

Heb je dan ook seks met al die mannen?

“Nee joh!. Seks is helemaal niet altijd nodig, maar ‘t komt er wel eens van als de sfeer goed is en ik een bijzondere klik heb met mijn suikeroom. Daar zijn ze soms wel op uit en ik ben er zelf ook heus niet vies van hoor. En zeker niet als het zo’n knappe, George Clooney-achtige man is. Gek genoeg kom ik die vaak tegen. Dan is het echt een uitje. Zakenmannen die het te druk hebben voor een serieuze relatie, maar die zoeken dan toch wat gezelschap. Ik kom natuurlijk ook weleens andere types tegen, heel divers. Dat maakt het zo leuk”.

Hoe denken andere mensen over wat je doet?

“Ik snap het op zich wel dat anderen het gek vinden, maar die mensen ken ik niet. Iedereen in mijn omgeving accepteert wat ik doe en een paar vriendinnen hebben me zelfs gevraagd of ik ze kon helpen bij het inschrijven en een profiel aanmaken”.

Heb je naast het geld nog andere verwachtingen?

“Ik hoop stiekem dat ik misschien wel m’n levenspartner zal vinden via www.suikerarrangement.nl . Iemand die zijn geld alleen nog maar aan mij uitgeeft en met wie ik de rest van mijn leven wil delen.

Maar voorlopig geniet ik nog volop van die verscheidenheid aan mensen die ik ontmoet. En natuurlijk de centjes waarmee ik m’n studie kan betalen en me goed kan verzorgen. Dat vinden de meesten juist ook zo leuk, als ik er extra goed en sexy uitzie. Eén keer had ik een veel te dure halsketting gekocht, maar toen ik aankwam bij m’n date vond hij het prachtig”.

Zou je mensen aanraden om zich ook in te schrijven?

“Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat ze doen, ik ben heel gelukkig geworden met suikerarrangement. Ik ben ook niet van plan er m’n carrière van te maken ofzo. Gewoon een leuke bijbaan, of eigenlijk hobby waar ik leuke dingen kan doen die anders voor mij niet mogelijk zouden zijn”!

Ontmoet je sugardate
Ik schrijf mij in!