Veel gestelde vragen

Waarschuwing

  1. Stuur nooit zomaar geld of andere waardevolle zaken naar mensen die je (nog) niet kent. Er zijn teveel voorbeelden van personen op het internet die daar misbruik van maken en vervolgens nooit op komen dagen of zelfs helemaal niet bestaan.
  2. Helaas zijn er ook mensen die het concept Suikerdaten niet hebben begrepen en menen deze site te moeten gebruiken voor andere, soms alleen pure seksuele, doeleinden dan waarvoor het bestemd is. Wij raden jou aan daar niet op in te gaan tenzij jij daar, als volwassen persoon, geen moeite mee hebt.
  3. Wij wijzen iedere vorm van geweld of seks zonder jouw toestemming uitdrukkelijk af. Mocht jou zoiets overkomen dan raden wij je aan om meteen aangifte te doen bij de politie. Of bel: MELD MISDAAD ANONIEM op telefoonnummer 0800-7000

Terug

Informatie
Betalingen
iDeal PayPal Bancontact Mister Cash
Over Suikerarrangement

Het leven is om te leven. Dat leven kan vanaf nu voor jullie nog een stuk aangenamer worden zonder dat je meteen hoeft te denken aan een vaste relatie waar geen van beide partijen misschien de tijd voor noch de ambitie in heeft. Het ideale arrangement, ook voor jou!